SMILfonden blev startet i 2014 af TV-vært Sisse Fisker. Grundlaget for fonden, tog afsæt i Sisses egne erfaringer med at være indlagt på sygehuset med sine børn, som begge blev opereret for lyskebrok som helt små. Mens de var indlagt, fik Sisse ideen til det, der i dag udgør SMILfonden.

"Det var frygteligt at lægge vores lille barn i narkose, men personalet var supersejt og jeg er dem evigt taknemmelig"

- Sisse Fisker


 

Smilfonden_5477.jpg
Smilfonden_5535.jpg

"Jeg kan huske at tænke; når jeg en dag får overskud, så vil jeg give noget retur til de indlagte børn"

- Sisse Fisker

SMILfonden arbejder nu for at sprede SMIL på hospitaler i hele landet. Vi inviterer børnene, deres søskende og forældre til fester med musik, underholdning og gaver. På den måde glemmer de sygdommen for en stund.

Festerne på hospitalet giver børnene noget at glæde sig til og en positiv oplevelse, som gør næste hospitals-besøg meget lettere.

“Det er så vigtigt, at vi forkæler de her børn og deres familier. De kæmper til daglig en sej kamp med deres sygdom. Vi giver dem noget rart at tænke på, så det næste gang er lidt nemmere at komme på hospitalet,” fortæller Sisse Fisker.


 

Smilfonden_5260.jpg

Alvorligt og kronisk syge børn er SÅ seje. De kæmper med mange indlæggelser, svære smerter, angst
for operationer og afsavn fra skole og venner. Deres familier er splittede mellem hospital og hjem, søskende er oversete, og mor og far er begge bange. Gennem SMILfonden får familierne glade stunder sammen. Tid, hvor det bare handler om at have det sjovt. De får en pause fra sygdom, nye fællesskaber og et SMIL på læben i en svær tid.


 

PRESS AREA